Werken bij Beterschappen

Beterschap voor je nieren door de juiste boodschappen

Werken bij Beterschappen

Ben je op zoek naar een werkomgeving waarin jij persoonlijk echt verschil kunt maken samen met leuke en gedreven collega’s? Heb je een passie voor gezondheid en goed en lekker eten? Wil je onderdeel zijn van de groeiende beweging in de zorg die voeding en leefstijl inzet als medicijn? Dan ga je in ons team een heel goede ervaring hebben.

Het begon met een idee en wetenschappelijk onderzoek. Nu bouwen we ons bedrijf en ons interventieprogramma en helpen we de eerste deelnemers. Daar hebben we creatieve en empathische mensen voor nodig met verstand van gedragsverandering, voeding, gezondheid en ziekte, marketing, web development, medische trials en nog veel meer disciplines. We leren van elkaar en werken samen aan onze grote missie: Meer dan één miljoen mensen met nierschade helpen om hun nierfunctie te behouden en weer meer controle te krijgen over hun gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Beterschappen is een snel groeiende startup. Dat is niet altijd makkelijk, maar biedt een aantal grote voordelen voor je persoonlijke ontwikkeling. We zijn steeds nieuwe dingen aan het doen, dus iedere paar maanden werk je eigenlijk in een nieuw bedrijf met weer nieuwe verantwoordelijkheden en taken. We geloven in continu leren. We leren van elkaar door heel gestructureerde feedback en we organiseren coaching en mentoring binnen en buiten ons team. Ook doen we bijvoorbeeld online cursussen bij universiteiten en leefstijlartsen en werken we samen met onderzoekers om de laatste wetenschappelijke inzichten toe te passen.

Vacatures voor stagiairs en afstudeerders

We zoeken nu stagiairs en afstudeerders voor projecten in het opzetten van de medische trial, ontwerpen van de interventie, creeren van web- en video-content voor onze deelnemers, onderzoek naar onze doelgroep etc.