Werken bij Beterschappen

Voeding en leefstijl voor nierpatiënten

Werken bij Beterschappen

Ben je op zoek naar een werkomgeving waarin jij persoonlijk echt verschil kunt maken samen met leuke en gedreven collega’s? Heb je een passie voor gezondheid leven en goed en lekker eten? Wil je onderdeel zijn van de groeiende beweging in de zorg die voeding en leefstijl inzet als medicijn? Dan ga je in ons team een heel goede ervaring hebben.

Het begon met een idee en wetenschappelijk onderzoek. Nu hebben we een eerste pilot afgerond met patiënten. We ontwikkelen hard door samen met UMCs, de WUR, verzekeraars en de nierpatiëntenvereniging NVN. Daar hebben we creatieve en empathische mensen voor nodig met verstand van gedragsverandering, voeding, gezondheid en ziekte, marketing, web development, medisch onderzoek en nog veel meer disciplines. We leren van elkaar en werken samen aan onze grote missie: Meer dan één miljoen mensen met nierschade helpen om hun nierfunctie te behouden en weer meer controle te krijgen over hun gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Beterschappen is een snel groeiende startup. Dat is niet altijd makkelijk, maar biedt een aantal grote voordelen voor je persoonlijke ontwikkeling. We zijn steeds nieuwe dingen aan het doen, dus iedere paar maanden werk je eigenlijk in een nieuw bedrijf met weer nieuwe verantwoordelijkheden en taken. We geloven in continu leren. We leren van elkaar door heel gestructureerde feedback en we organiseren coaching en mentoring binnen en buiten ons team. Ook doen we bijvoorbeeld online cursussen bij universiteiten en leefstijlartsen en werken we samen met onderzoekers om de laatste wetenschappelijke inzichten toe te passen.

Vacatures voor stagiairs en afstudeerders

We zoeken nu stagiairs en afstudeerders voor:

UX / Interaction Design (bijvoorbeeld TU Delft IO stagiair) bij Beterschappen (Utrecht)
Ontwerp en pilots van volledig ‘zorg op afstand’ leefstijlinterventies voor nierpatiënten

Start al mogelijk per 1 april 2020 of 1 mei 2020. We werken momenteel bijna volledig remote met dagelijkse video conferences en online collaboration tools. Ons kantoor is in centrum Utrecht.

Sollicitatie ajb per email aan info@beterschappen.nl