Beste wensen en nieuws

Voeding en leefstijl voor nierpatiënten

Beste wensen en nieuws

December 20, 2018 Uncategorized 0

Hierbij delen we de laatste nieuwsbrief en update over Beterschappen ook op de website:


Beste Beterschappen vrienden en geïnteresseerden,

We hopen dat jullie gezellige feestdagen hebben gehad! Afgelopen jaar was het jaar waarin we van een idee om nierpatienten te helpen met voeding een echte organisatie werden met medewerkers, partners en niet te vergeten eerste klanten.
Daar hebben we enorm veel hulp bij gekregen en daar wil ik jullie allemaal heel nadrukkelijk voor bedanken.
We hebben grote plannen voor het komende jaar. Er komen lezingen, workshops en meer mogelijkheden voor 1-op-1 diëtistenbegeleiding. Ook organiseren we komend jaar een medisch haalbaarheidsonderzoek met Ziekenhuis Gelderse Vallei en de Wageningen Universiteit.

Namens het hele team, veel gezeligheid, geluk en gezondheid gewenst!

Eddie van Breukelen, Oprichter Beterschappen


Met z’n zessen werken we hard aan de ontwikkeling van het Beterschappen voeding- en leefstijl groepsprogramma voor nierpatiënten. Van links naar rechts: Corine Snel, Marianne Karstens, Mette Ekkel, Carla van Heck, Femke Vlieland, Eddie van Breukelen.


Kerstdiner

Met ons team hebben we vorige week een gezellig kerstdiner gehouden. En uiteraard hebben we gegeten volgens onze Beterschappen recepten, samengesteld door Femke, diëtist bij Beterschappen. Wil je onze recepten r ook eens proberen?

Klik hier voor de recepten van gegrilde portobello’s met koolrabirisotto, gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten en maissalade met venkel en mango.

Fijn en smakelijk diner!


Verhuizing en stage vacature vormgeving

Onze nieuwe kantoorkamer is gelegen in het centrum van Utrecht, boven de Rechtbank. Hier zullen begin volgend jaar twee nieuwe stagiairs vanuit de Wageningse master Voeding en Gezondheid starten: Rozanne Frencken en Janyke Geluk.

We zoeken ook een stagiair voor design en vormgeving van ons online platform en lesmateriaal.